• 24
    skorer'de 1 dakika yüzünden bu maçı oynayamadım. elbette gençlerbirliği galibiyetine oynayacaktım çünkü bjk, fb ve ts mağulubiyetine oynuyorum sürekli. beraberlik bile oynadığımda kötü hissediyorum. böyle de duygusal yaklaşıyorum olaya. ilk kırmızı kart sonrası rahatladım, en azından puan kaçırmamış olacaktım. sonra gol geldi. lan acaba? dedim. 9 kişi kalınca yine bir oh çektim. gençlerbirliği'nin skoru koruma şansı yüzde 0.000001 falan. puan çıkarma şansı ise 0.000002 falan.

    9 kişi kafamda savunma yapıyorum ama yok. olmuyor. zaten ilk gol gelince de çözülecekler. beşiktaş hiçbir dirençle karşılaşmadan kaleye 25 metreye kadar yaklaşabiliyor. oradan sonra da şut, orta ne yapsalar bir şekilde gol olur. yeteneğe gerek yok. umarım az fark atarlar :(

    bu arada ay lav yu hamza hocam.

    nadir çiftçi'nin gördüğü kırmızı kart aptallıktı. hakemin ne kadar etkisi olursa olsun, pozisyonda haklı da olsan sarıyı görmüşsün, sus be kardeşim. ikinci kırmızı karta da kimse bir şey diyemez ancak benim dikkatimi çeken fırat'ın neden direkt göstermediği. türkiye'nin en iyi hakemlerinden değil mi? çıkar kardeşim kırmızı kartsa. gözünün önünde. ilk pozisyonda görmeyip de ekrandan farklı olarak ne gördün? yasin kontrolsüz geliyor, topuğu ile topa da vuruyor. niyeti topu uzaklaştırmak ama rakibine de vuruyor. ancak hakem sarı veriyor. var'ın bu tarz gri pozisyonlarda çağırmadığı sözlenmişti. hakem hiç kart göstermese anlarım ancak hakemin takdiri sarı. görerek veriyor. neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın