• 4
    kendilerine sunulan sözleşme şartları ortaya çıktıktan sonra gömülmelerine hak verebileceğim ikili.

    açmak gerekirse; mesela biz kendilerine asgari ücretten 4 yıl sözleşme sunup, selçuk inan bu dünyadan göçmeden forma vermeyeceğimizi beyan ediyorsak imzalamamalarında bir yanlış görmüyorum. takıma sadece zararı olan adamlara yıllık 4 m euro (26 milyon tl) verirken, bu yaştaki oyunculara en azından beslenmesini sağlayacak kadar para vermen lazım ki adam hayatta kalabilsin! florya dışında a101'den alınan 1.28 liralık hazır noodle yiyerek gerekli gelişimi sağlayabileceklerini düşünmüyorum. dahası forma alabileceği ihtimalini de hissetmesi lazım ki bir gelecek görsün kendinde. galatasaray'da eli ayağı tutan orta saha sayısı sıfırken şans bulamayan bir genç oyuncu, fenerbahçe'de 16 tane orta saha varken ferdi kadıoğlu'nun her maç süre aldığını gördükten sonra takımda kalmak istememesi çok normal. eğer ortada böyle bir tablo varsa bu ikilinin yerinde benim çocuğum olsaydı, ben de bunca yıllık taraftarlığa rağmen çocuğumun geleceği için buradan kurtarmak için elimden geleni yapardım.

    gelelim ikinci ihtimale; bu ikili eğer önerilen uygun ücreti beğenmiyor, takımdan ayrılmaya yol yapmak adına isteksiz davranıyor, forma rekabetine girmektense dışarıda fırsat kovalıyor, bir menajerin kayığına binip yetiştiği, büyüdüğü camiaya sırtını dönüyorsa yazıklar olsun derim. bugüne kadar ne kadroya, ne de alt yaş gruplarındaki maçlara alırdım. sözleşmesi dolana kadar antrenmana dahi çıkarmazdım.

    ve son ihtimal; bu ikili gerçekten selçuk'u kesecek kadar yeteneksiz, belhanda'yı kesecek kadar isteksiz ise bana haber versinler, florya'dan arabayla alıp samandıra'ya bırakayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın