• 218
    mantıklı hamleler ile mükemmel işlere imza atabileceğimiz bir transfer sezonu var elimizde. takımımızla doku uyuşmazlığı yaşayan ya da sakat olan; seri, n'zonzi, mor, andone gibi isimlerle yollar ayrılırsa maaş bütçesi, belhanda, babel, feghouli, nagatomo, mariano gibi isimlerle yollar ayrılırsa hem maaş hem bonservis bütçesi oluşturacağız.
    mühim olan bunu nasıl kullanacağımız olacak. kiralık hamlelere yöneleceğimiz bir gerçek. bu sebeple elimizdeki kiralık sözleşmelerin bir kısmı feshedilecek diyebiliriz.
    bununla beraber umalım ki transferden sorumlu ekibimiz bu sezon sözleşmeleri sona erecek futbolcuları çok detaylı araştırmış ve menajerleriyle dirsek teması sağlamış olsun. bonservissiz ve kaliteli hamle tanımına girecek bir çok oyuncu sezon sonu boşa çıkacak. bunlardan özellikle ortasahamız için bütçemiz dahilinde yönelebileceklerimizden bazıları, psv eindhoven ile 154 maça çıkıp 49 gol 21 asist ile takımına katkı vermiş ofansif ortasaha gaston pereiro, ortasahada 8 numara pozisyonunda mücadeleci ve teknik anlamda sağlam bir isim olarak leverkusen'li charles aranguiz ve klası ile her kesimin saygı duyacağı dünya kupası mimarı mario götze var.
    özellikle kiralık transferlerde heyecan verici isimleri takımımızda göreceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın