• 216
    mustafa cengiz'in ipleri fatih terim'in eline vermesi gereken transfer dönemi...

    nasıl mı efendim, 6 aydır okuyorum buraları bir allahın kuluda çıkıp demiyor ki, yaz transfer döneminde* gelen oyuncular isimleri güzel olan oyunculardı ama %80 ini fatih hoca istemedi. yönetim sadece falcao transferi ile değil gelen her oyuncunun isimi ile hem genel kurulda güvenoyunu arttırmak hemde taraftarı mest etmek istedi. fatih hoca falcao yu istemediğini hasan hoca üzerinden yapılan bir açıklama ile dile getirmişti. nzonzi ,seri gibi isimlerde hocanın istediği isimler değildi. transfer dönemi biterken falcao kaosunda kalan külübümüzde fatih hoca ligin ilk maçları biterken , "arkadaşlar kim istemez falcao'yu" diyordu. aksini söylediği an yönetimi ateşe atardı. aynı şekilde gelen kötü sonuçlar ve kötü oyundan sonra hoca ara ara "içeride ve dışarıda anlatamayacağımız sıkıntılar var" diyor ve ekliyordu ocak ayına kadar sabredeceğiz.

    sözlükte herkes; hoca iyi futbol oynatamayınca zaman kazanıyor, bahane hocam bunları geçelım, vb. şeklinde bir sürü yorum yaparken ne hikmetse yönetimimiz bir kelam edemiyordu hoca ile ilgili, çok garip değil mi son yılların en kötü futbolu var sahada, son kullanma tarihi geçen, içinde heves olmayan oyuncular salla başı al maaşı modunda sahada takılırken fatih hocam bir açıklama daha yapıyordu "futbolcuların geçmişine değil geleceğine yatırım yapmalıyız".

    ne hikmetse yönetimden yine ses yok. kimse çıkıp demiyor mu "yahu hocam neler diyorsun 3 ay canımızı dişimize taktık bu istediğin adamları aldık geldik şimdi gençleri alalım, yaşlı almayalım, ara transfer döneminde değişmemiz lazım diyorsun. kafayı mı yedin hocam?" evet demiyordu üstelik kameralara karşı:" galatasaray'da transfer bitmez, gereğini yapacağız" diyordu başkan. herkes sanıyor kı fatih hocadan çekindiği için ses çıkarmıyor başkan. arkadaşlar galatasaray başkanından bahsediyoruz. fatih hoca sadece futbol takımı teknik direktörü. ortada çekinecek bir durum yok. daha çok fazla detay var bu konu ile ilgili. 4 aydır alınan oyuncular üzerinden fatih hocaya söylenmedik söz kalmadı bu sözlükte, el insaf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın