resim
Ümit Davala
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 385
    ümit davala; takımımıza zamanında çok iyi hizmetlerde bulunmuş, şu anda da teknik ekipte yer alan eski futbolcumuz.

    galatasaray'ımızda 1996-02 yılları arasında olmak üzere 6 yıl ve 2002-03 olmak üzere toplam 7 yıl forma giymiştir. ümit davala, galatasaray'ımızda 4 yıl üst üste şampiyonluk, avrupa şampiyonluğu, uefa süper kupası gibi zaferler olmak üzere toplam 12 kupa kazanmıştır.

    futbolda bazı oyuncular vardır; çok iyi şekilde faydalanırsınız, yeri geldiği zaman 3-4 farklı pozisyonda rahatlıkta oynatabilirsiniz. ümit davala'da öyle bir futbolcumuzdu, genel olarak orta sahanın sağ kanadında oynayan ümit davala yeri geldiği zaman sağ bekte oynadı, ihtiyaç olduğu zaman forvet de oynadı. ümit davala bir nevi jokerimizdi.

    bunların dışında ümit davala'nın uzaktan şutları, çalım yeteneği, duran top kullanımı, özellikle penaltıları çok temiz bir şekilde kullanması vs. ( ayakları çok iyiydi. ) ; oynadığı mevkiler de düşünülürse ne kadar önemli ve özel futbolcu olduğunu sanırım daha fazla anlatmaya gerek yok. ümit davala, altın jenerasyonumuzun çok önemli oyuncularından bir tanesiydi, sevdiğimiz değer verdiğimiz oyunculardan bir tanesidir, yeri ayrıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın