• 212
    ilk olarak orta sahanın toparlanması gereken transfer dönemidir. orta sahayı düzeltmeden herhangi bir iddiada bulunmak bana göre imkansız. alacağımız tüm oyuncuların maliyeti fazla olmamalı.

    elimizde donk, lemina, ömer, taylan, selçuk, belhanda, nzonzi ve seri var. belhanda, nzonzi ve seri büyük ihtimalle bizle devam etmeyecekler. selçuk, sevimli bir hayalet, onu saymıyorum. elde kalanlardan donk dışında güvenebileceğimiz kimse yok. lemina sürekli sakat, ömer ve taylan ise yetersiz. ilk müdahale buraya olmalı.

    3lü bir orta saha yapısı gördük hocadan 2 senedir, böyle devam edeceğimizi düşünüyorum. arkada sağlıklı lemina ilk tercih olur yedeği donk burayı kotarırız bir şekilde fakat sol iç ve sağ içe net 2 tane oyun oynamayı bilen oyuncu almalıyız. hem ömer bayram hem de taylan bugün kayserispor'da oynasa kimse şaşırmaz, alternatif olarak devam etmeliler, vasata alışmamalıyız.

    onyekuru ve linnes bu sezon hiç oynamadılar. bonservis ile hazır oyuncu alamayacağımızı düşünürsek, tekrar takımında oynamayan oyuncuları kiralayacağız gibi duruyor. bu durum hiç hoşuma gitmese de mecburuz. işimiz hiç kolay değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın