• 27
    galatasaray için yıllardır; yaş olarak 30+, müzmin sakat, minimum son 6 ay top oynamamış tercihen 1 yıldır forma giymemiş, kariyerinde dibi görmesi, daha önceki kontratının 3 katı maaş ödenmesi gibi kriterleri vardır. özellikle fatih hocamız çok sever böyle transferleri.
    mert hakan yandaş ve emre kılınç meselesine gelirsek; yükselişe geçmiş yerli oyunculara türk lirası üzerinden kontrat yapıp ücret ödenmesinde herhangi bir sıkıntı yoktur.
    7.5 milyon tl dediğiniz şey 1 milyon euro, bu iki oyuncuya verilecek 15 milyon türk lirası selçuk efendiye verilen yıllık ücretin yarısı. marcao ve luyindama da yıllık olarak aşağı yukarı bu paralara oynuyorlar. şu bahsi geçen paralara transfer edilirlerse çok büyük iş başarmış olur yönetim.
    mert hakan yandaş, 750 bin liraya oynayacak olsa 1 milyon liraya kasımpaşa'ya gider, 3 milyon tl veren başakşehir'e gider, 6 milyon tl veren beşiktaş'a gider, 8-9 milyon tl veren fenerbahçe'ye gider.

    galatasaray; real madrid, barcelona, juventus, liverpool vs. değil ki cazibe merkezi olsun. hele hele şampiyonlar ligi'nde oynayamadığın sezonlarda futbolculara sunabileceğin hiçbir şeyin yok. adamların yüksek meblağlı transfer yapabilecekleri tek sezon bu, bu yıllarda ne kazandılar kazandılar. ömürlerinin geriye kalan ortalama 50 yılında bu paralarla geçinecekler. galatasaray'ı sevmek başka geleceğini düşünmek başka ayrıca taa en başında söylediğim gibi 15 milyon türk lirası (2 milyon euro) yükselişe geçmiş iki oyuncu için riske edilebilecek bir para.
App Store'dan indirin Google Play'den alın