• 349
    2019-2020 türkiye süper ligi cemil usta sezonuna havlu attığımız maçtır. sahadaki mağlubiyetin sorumlusunu aramak yanlış çünkü sorumlu olmayan tek grubun galatasarayı koşulsuz seven taraftar olduğu bir gerçek. sahada orta sahanın gerisinde rakibini düşürmeyen, onu da geçtim ofsaytı bozan bir 10 numaramız var. tek mantığım 10 numara oynayacak futbolcunun zeki olması gerektiği ve bu arkadaşta tırnak kadar zeka olmadığı.

    taktik manada diyecek bir şey yok. olmayan taktiği konuşmak abesle iştigal. maçı izlerken benim duyduğum kaygıyı saha içinde duymayan topçuların taktik manada bir geribildirim aldıklarını düşünmek zor. orta sahada selçuk oynuyor. bu bir lükstür. galatasaray takımının bu sezon en az ihtiyaç duyduğu şey is lüks. sahada rakip futbolcular kadar mücadele edemezsen alacağın tek şey adamlar öndeyken kuracağın yalancı baskıdır.

    maçları izlemenin işkenceye, kabusa döndüğü sezonu takip etmeye devam edecek olsam da içimde futbol namına en ufak bir ümit kırıntısı bile bırakmadığınız için futbolcular başta olmak üzere tüm teknik ekibe teşekkürü bir borç bilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın