• 23722
    zor günler geçiren sorunlu takımdır.

    verim alınamayan transferler, kötülüğün şiddetini her gün arttıran organize işler, formsuz oyuncu ve teknik heyet grubu derken son olarak, adını bile anmak istemediğim malum şahsın kulübün tüm varlıklarını hacze vermesiyle birlikte içinde bulunduğumuz kaos ortamının daha da derinleştiğini görüyoruz. yıllardır yaşadığımız bu sorunları futbol takımının başarısıyla bir şekilde bertaraf ettik. peki ya bu sefer başarısız olursak?

    kulübün ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik darboğazı düşündüğümüzde futbolculara verilen astronomik maaşların korkunç boyutlara ulaştığını görüyoruz. bu maaş bütçelerini iki sene şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleriyle şimdilik karşıladık fakat şampiyon olamadığımız yıllarda bu devasa bütçeleri nasıl karşılayacağız?

    ffp nedeniyle elimizin kolumuzun bağlı olduğu bu dönemde kısa vadeli planlarla günü geçiştirme yöntemini benimsedik. fakat bu sürdürülebilir bir durum değil. bizim köklü bir değişim yaşamamız gerekiyor. bu sezon kadroda bulunan birçok futbolcu seneye bizimle olmayacak. peki bu oyuncuların yerine, yine ismi olup cismi olmayan futbolculara mı yöneleceğiz? elimize para geçtiğinde mbaye diagne gibi boşa giden yatırımlar mı yapacağız? altyapıdan çıkan oyuncularımızı ne zaman a takıma monte edeceğiz? kaynaklarımızı verimli kullanmamız gerekiyor zira hata yapma lüksümüz kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın