• 6150
    kuruluşundan bugüne kadar kadrosunda 152 yabancı futbolcu oynayan futbol kulübü.
    bu futbolcuların 21 tanesi brezilyalı 13 tanesi romen* 12 tanesi yugoslav 7 tanesi alman. toplam 46 farklı ülkeden oynamış bu futbolcular.
    mevcut kadromuzda da bulunan elleri küçük panterimiz uruguaylı fernando muslera açık ara farkla formamızı en çok giyen oyuncumuz. onu bir diğer kalecimiz yugoslav* zoran simoviç takip ediyor ve listenin 3. sırasında yine yugoslav cevad prekazi var. en çok formamızı giyenler listesinde 4. sırada yine bir efsane kalecimiz kolombiyalı faryd mondragon ve 5. sırada 10 numaramız romen gheorghe hagi bulunmakta.
    en fazla gol atan yabacı oyuncularımız listesinde ilk beş şu şekilde sıralanmakta. 1. sırada 59 gol ile gheorghe hagi bulunmakta. onu 48 gol ile çek forvet milan baroş takip etmekte. 3. sırada 40 ile cevad prekazi var. listenin son iki sırasında ise 35 gol ile wesley sneijder ve 29 gol ile bafetimbi gomis var. takımımızdan olaylı şekilde ayrılan iki golcümüz, gol yüzdesi en iyi olan futbolcularımız listesinde başı çekiyor. onlar 24 maçta 22 gol* ile mario jardel ve 34 maçta 29 gol* ile bafetimbi gomis.
    hangi mevkiye kaç futbolcu transfer etmişiz ayrıntısına girecek olursak.
    kaleci- 14
    defans- 45
    orta saha- 51
    forvet- 36
    son olarak mevcut kadromuzda kiralık olarak gönderdiklerimizle ve kiralık olarak kadromuza kattıklarımızla beraber 17 yabancı futbolcumuz bulunmaktadır. bunlardan mbaye diagne ve maicon pereira roque kiralık olarak başka takımlarda oynamakta. ailemizin efendi ve uslu çocuğu norveçli martin linnesin 14 yabancı futbolcu kuralına takıldığı için lisansı çıkartılamadı. geriye kalan 14 yabancı futbolcumuz ise aktif olarak takımımızda görev yapmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın