• 3636
    ne olursa olsun tekrardan galatasaray'ın başında görmek istediğim koç. yeni salon ne zaman yapılırsa ilk sezon ergin ataman ile sözleşme yapılmalı. yeni salon açılmadan önce euroleague a lisansı alabilmek için ne gerekiyorsa yapılmalı.

    euroleague artık 18 takımlı lig usulü oynanıyor. gelecek senelerde a lisans için yeni sözleşmeler imzalanacağını biliyorum. yeni salon, yeni sponsorlar, ergin ataman, yıldız transferler gibi gerekçeleri sunarak a lisansını zorlamalıyız. fenerbahçe kadar bütçemiz olursa herkes biliyor ki o euroleague kupası 2-3 senede bir türkiye'ye gelir.

    ergin ataman'a bu konuda çok güveniyorum. böyle bir projeyle karşısına çıkarsak her şeyi reddeder tekrardan galatasaray'a gelir. ultraslan ile yaşadıkları sorunu her iki tarafta unutur. taraftar potansiyelimizden dolayı çok büyük bir basketbol takımı olabiliriz. yeni salonla birlikte kim gs basketbolu ayağa kaldırırsa benim gözümde çoğu başkandan çok daha değerlidir.

    tt arenanın yanında yapılacak salon bir an önce yapılsın ve ergin ataman yönetiminde basketbolda da tarih yazalım istiyorum.

    edit:yazım hataları düzeltildi
App Store'dan indirin Google Play'den alın