• 57
    14 aralık 2019 galatasaray adana basketbol kadın basketbol maçı sebebiylen son düzlükte anca dahil olabildiğim zirve. salondan koştura koştura çıkıp metroya atlamışken bir arıza sonrası inip iki durak arası yürümek zorunda kalınca, üzerine bir de bizimkilerin vadinin en üst katı olduğunu iddia ettikleri yer aslında en üst kat olmayınca iyice geç katılabildim ekibe.

    (bkz: lanet olsun içimdeki kadın basketbol sevgisine)

    herşey on numaraydı. ortam, muhabbet, insanların samimiyeti ve enerjisi falan gerçekten iyiydi. 40 yıllık bir arkadaş buluşmasından pek bir farkı yoktu ve kısa bir bölümünde yer almama rağmen net şekilde anlaşılabiliyordu. yemekti, ihtiyaçtı derken kısıtlı zamanda herkesle bir iki konuşmaya gayret etsem de yaklaşık 20 kişilik bir masada tabi fazla mümkün olmadı.

    maç sonucunda üzgün ayrılsak da güzel bir etkinlikti. belki ayda yılda bir geldiğim için bazı şeyler gözüme daha hafif bazıları da daha güzel gelmiştir bilemiyorum ama organize edeninden katılanına, tüm gün sohbeti harlayanından duyunca şöyle bir uğrayıp gelenine hatta gelemese bile biletini devredenine kadar herkese teşekkürler...

    bu arada zirvede olan zirvede kalır tabi ama çalkalanmış "içecek bişey yok mu" diyen hagi'ye çalkalanmış schweppes şişesini uzatıp adamın maçı aromalı bir şekilde bitirmesine sebep olan cesuryürek arkadaşımza burdan selam olsun :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın