• 23696
    takım olarak bir revizyona ihtiyacımız şart ve ocak ayında önümüzdeki dönemin de planlaması yapılarak hazirandan sonra kullanamayacagimiz her topcuyla yollarımızı ayirmamiz gerektiğini düşünüyorum. kadro istikrarının çok önemli olduğunu acı bir şekilde deneyimledik sanırım.

    ocak ayında para kazanabilecegimiz veya kesinlikle gitmesi gerektiğine inandığım futbolcular:

    nzonzi
    seri

    selcuk*
    belhanda
    yunus
    nagatomo
    mariano
    babel

    telles**
    diagne
    maicon

    olumlu durumlar oluşursa gonderebilecegimiz futbolcular :

    marcao
    feghouli

    selcuk ocak ayında lütfen emekli olsun, futbolcu olarak misyonunu 2014'te tamamlamışti gerçi! telles'i herkes unutuyor ama bu sefer ciddi bir biçimde adaya gidecek gibi gözüküyor, tahmini 3 milyon euro ordan gelecektir. ayrıca nasıl yapılır bilmiyorum ama diagne ve maicon mevzusunu bir şekilde çözmemiz ve ordan hatri sayılır bir girdi yapmamız şart.

    babel ile maalesef doku uyuşmazlığı yaşıyoruz, babel bana kalırsa en yetenekli futbolcumuz ama bir türlü olmuyor, bir şekilde satmamiz gerekiyor. yunus akgün içinde teklifler olduğu söyleniyordu, benzer teklifleri sanırım gene alabiliriz.

    marcao ve feghouli bence gitmese bile bize bir şeyler verebilirler ama mali açıdan doyurucu teklifler alırsak elbetteki gitmeyecek oyuncu yoktur.

    andone ve leminayla devam etmemizi istiyorum. bir target man ile falcao andone x üçlüsü oldukça doyurucu bir üçlü olacaktır ki andoneyi kanatta da kullanabiliriz.

    emre mor hakkında terim eğer ki kendine inanıyorsa devam edebilir ama emre'nin profesyonel olabileceğine inanmıyorum.

    umarim beşiktaşın yaşadıklarının benzerlerini yaşamayız,bu ocak ayı gerçekten kritik olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın