• 23692
    kağıt üzerinde yeterli aslında doymuş ve formsuz bir ekiptir. kadro planı yapılırken hatalı fatih terim'dir fakat bu ekibin sorunun teknik taktik değil kişisel ve karakteriyle alakalı olduğunj düşünmekteyim. geçen seneden kalan ilk 11 oyuncu sayımız 7, bu 7 isim geçiş oyununu en iyi oynayan takım olduğu için fark yaratıyordu fakat şimdi bundan uzak olduğunu görüyoruz, seneler geçmedi sadece 6 ay var arada. mesela mariano'nun ceza alanında çizgiye basınca kaldırdığı topu tepeden açınca kaldırmadığını görüyoruz, bunun sebebi hoca olmamalı, kim olsa 2 senenin mariano'sunu linnes'in önüne yazardı kimse maval okumasın cidden. marcao'ya bakalım kesinlikle konsantre değil geçen seneden farklı ne olmuş olabilir galatasaray dinamikleri mi değişti buna mı adapte olamadı? geçiniz. feghouli desen her sene aynı terane kötü başla ama sonunu getir, durumu ortada. nagatomo tamamen hücum ve defansif meziyetlerini kaybetmiş görünüyor.

    ben hocaya sadece belhanda ve selçuk için sitem ediyorum kendimce. her ne kadar dün izlemeyen ya da uğursuz vs. gibi saçma sözlerle selçuk'a laf edenler beni ofsaytlasa da durum böyle. bu arada ülkenin ilk selçuk haterlarındanım o ara selçuk sizin kutsalınızdı laf söyletmiyordunuz şimdi selçuk'a laf etmek dolu ya da boş marifet oldu. birini sevmiyorsanız bile mantıklı biçimde eleştirmenizi öneririm. ben de bayılmıyorum selçuk'a. belhanda'ya gelecek olursak da hocanın dediği gibi takımın en iyisiydi evet belhanda bir takımın en iyisiyse orada problem vardır fakat takım "takım" değil.

    son olarak luyindama ve lemina'yı oynatan sistem diğerlerini mi oynatamıyor? yapmayın cidden ya sevmiyorsanız hocayı direkt olarak söyleyin zaten belli oluyor gayet ne olduğu. söylediklerim de tamamen yanlıştır buna da okeyim ama o zaman da yüksek sesle "teminat terim" diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın