• 23651
    https://galatasaray11.com/63570
    https://galatasaray11.com/63572

    bu kadroyu devre arasinda nzonzi ve seri ayriliyor ve kimse takima katilmiyor kistaslariyla fatih terimin kullandigi futbolcularimizdan olusturdum. kadrolarda belhandanin bulunma sebebi hocamizin prensinden vazgecmeyecegini dusunmem.

    falcaoyu neden ofansif orta saha pozisyonunda kullanmaliyiz sorusuna gelirsek ? kendisi ofansif anlamda pas kalitesi, ceza sahasi ve bos kosular olarak takimin en kalitelisi. fakat izledigim kadariyla presleri cok bos yapiyor. fikrimce ataga cikarken pas istasyonu, yaraticilik ve verkaclarla ceza sahasina deplase olamasini saglayarak hem markajlardan kurtabilir hem de gol yollarini acabiliriz.

    ikinci sebep is dedigim gibi pres. burada forvette adem ve belhandanin yapacagi sok preslerle rakibi hataya zorlayabiliriz, arti belhandanin bizim kalemizden en uzak pozisyonda olmasi bana ekstra bir rahatlik vermiyor degil.*

    babelin en ucta olmasinin sebebi ise zaten sikistigimizda her topu babele uzun oynamaya calismamiz. sozlugun yuzde doksaninin devre arasi target man istedigini dusunursek, babeli belkide o rolde denemeliyiz.

    bu oyuncu grubu ile mac icinde bir cok formasyona da gecis yapabiliriz asagiya birkac ornek birakiyorum.

    https://galatasaray11.com/63573
    https://galatasaray11.com/63574

    not: kadrolarda tek degisiklik babel ve taylan arasinda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın