• 23682
    tuttuğum, sevdiğim, gönül verdiğim kulübün futbol takımıdır. son 3 seneden beri tribünden takımı destekler, onlarla atağa kalkar, onlarla savunma yapardım. bu yıl artık maçlara gidesim gelmiyor. 2011-2012 ya da 2012-2013 sezonunda ilk yarıyı 2 farklı geride kapasak bile biz bu maçı çeviririz düşüncesi hemen hemen hepimizde hakimken, şu anda iç sahadaki maçlarımızda ne yapacağız, 1-0 olsun bizim olsun düşüncesi; hatta 2 farklı üstünlük yakalasak dahi rahat değilmişiz hissi hepimizin yakasına yapışmış durumda. bu sene artık maçları hatta maç sonrası özetleri dahi izlemek içimden gelmiyor. takımın bu halini görmek nefesimi daraltıyor. sürekli devre arası transfer(ler)ine işaret ediliyor. iyi güzel de bu taraftar ne zaman ilk 17 haftada tatmin edici bir futbol görecek? zaten "aman devre arasında forvet gelirse, kanada pırpır bir futbolcu gelirse, bir de bek aldık mıydı" kafasına girdiysek zaten ağustos-ocak arası dönemde avrupa'da patlamış olduğumuz anlamına gelir bu.
    kurucumuzun hedefinden uzaklaşıp sadece lige odaklanmak bizim için önemliyse abdullah avcı başakşehir'inden ne farkımız kalır ki?
    kısacası üzgünüm sözlük. türk telekom stadyumu'ndan çıkıp sessiz bir şekilde metroya binmek durumunda kalan bir taraftar olarak üzgünüm, maç öncesi kadroya bakarken "falcao bugün gol atar mı acaba" diyen bir taraftar olarak üzgünüm, puan durumunu açmaya eli dahi gitmeyen bir taraftar olarak üzgünüm. ve çok daha kötüsü içimde artık hiç umut yok. sadece ligi geçtim, kiralık oyunculara ya da sezon başı aramıza katılan diğer tüm oyunculara ödenen bedellerin karşılanabilmesi için gerekli tutarın ancak şampiyonlar ligi'ne katılım ile gelebileceğini düşündüğümden, o amaçtan uzaklaşıp ekonomik buhrana yaklaştığımız için çok daha fazla üzgünüm. uefa finali öncesi fatih hoca'nın söylediği cümleyi şimdi hepimiz geleceğimiz için sesimiz titreyerek söylüyoruz. "allah yardımcımız olsun"
App Store'dan indirin Google Play'den alın