• 38
    30-35 kişi tarafından dövülerek kalleşce katledilen bir genç insan. boynunda hangi atkı vardı, dövenler hangi takımlıydı hiç ama hiç önemi yok.
    maçlarımızı olimpiyat stadında yaptığımız dönemden iki anım var;
    ultraslan'ın olduğu üst tribünden alt tribüne izmarit, toz, pislik bişeyler yağdı. bir taraftar yukarı doğru bağırdı, "beyler ayıp oluyor, yapmayın" o anda en az 250-300 tane "yaratık" alt kata hücum etti, o arkadaşı resmen linç ettiler. polis zor yetişti.
    en son alparslan dikmen geldi ve tek söylediği "bakın bakalım bizden alınan var mı"
    o arkadaş rakip değildi, kendi taraftarımızdı ama onunda gördüğü muamele aynısıydı.
    yine olimpiyattayız, bir f.bahçe maçı. tıfıl bir genç yanıma yanaştı "abi f.b. tribünü ne tarafta" neyse tarif ettim peşinede sıkı sıkı tembihledim "aman koçum bulamazsan sakın polisten başkasına sorma" bu genç de rakipti ama linç ettirmedim
    demem o ki; insanlar ikiye ayrılır, iyiler ve kötüler ve bu tuttuğun takıma göre, ırkına mezhebine göre değişen birşey değil. her toplumun içinde çürük elmalar var, sanki kendi içlerinde hiç yokmuş gibi ekşi'deki bazı bjk'liler bu vahşi olay üzerinden senelerdir galatasaray'a hakaretler yağdırıyor. maç günleri beşiktaş-kadıköy iskelesi civarında rakip taraftar avına çıkanlar yapıyor hemde bunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın