• 23622
    önden şunu yazmak istiyorum: biz bu sene de şampiyon olacağız. heveselenmesinler. nedenini aşağıda his taraftarı olarak açıkladım. ancak şunu tüm renkdaşlarım duysunlar: ortada bir kaos ortamı oluşmaya başladıysa, emin olun oradan sadece galatasaray kazançlı çıkar. kadro dışılar geldikçe, biz her defasında deneyip daha iyi oynadıkça engel çıkaracaklar. kaos büyüdükçe, yasama - yürütme - fatih terim olacaktır.

    çıkarsınlar, hatta buraları okuyorlarsa fatih hoca'ya ceza versinler. bu bizi daha da güçlendirir. ama herşey olacağına varacak, biz şampiyon olacağız.

    gelelim his kısmına.
    sadece futbolla ilgili değil, bazı şeyler vardır: hissederseniz.

    bizim takım için de bu şöyledir, belki duyanlar vardır aramızda: "hepsi birer futbol takımıdır ama galatasaray bundan fazlasıdır, his takımıdır" diye.

    ben bunu hissedenlerdenim. son zamanlarda olan birşeyin aslında pek çok kez olduğunu ama benim yeni hissettiğimi fark etim. aslında bunu 18 ekim 2014'te duymuştum ilk. sneijder'in golü öncesi sağ taraftan rakip kaleyi yay şekilde geçip sneijder'e gelen topta spiker "boşluk arıyor galatasaray" demişti. (bkz: #2820839)

    aynısını geçtiğimiz haftaki maçta golden hemen önce spiker söyledi. ardından golü bulunca, aslında bunu çok kez duyduğumu ve golü önceden haber verdiğimizi fark ettim.

    nedir bu boşluk arıyor galatasaray?
    pas yapmak mıdır? evet.
    takım olarak saldırmak mıdır? evet.
    organize olmak mıdır? evet.
    yanındaki adamı savunmak mıdır? evet.
    o sezon mutlu son mu? evet.
    o sezon puan durumu farkı 3'den fazla mı? hayır.

    özetle bu şunu gösteriyor. boşluk aradığımız yıllarda başarılı olmuşuz.

    ucl'de ne yapmışız? dortmund ve arsenal'den 4'er yemişiz, anderlecht'de bizi geçmiş.

    demem o ki, bu yıl fatih hoca'yla yine mutlu sona ulaşacağız. ulaşırsak 3 olacak. en son 4 sene üst üste şampiyon olduğumuzda ne olduğunu biraz anımsayabilirsek, tarihimizden güç alırsak "bir hayalimiz vardı" deriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın