• 36812
    "tff yönetim kurulu ile karar alıyorsunuz ama gece kiminle, nasıl bir telefon görüşmesi yapıyorsanız, bütün takımları etkileyecek, bazı takımları zor durumda bırakacak bir karar alıyorsunuz. cinayet romanlarındaki gibi soruyoruz, katil kim, bundan yararlanan kim?"

    "tff başkanı ile bir kulüp arasında yapılan görüşmeye mhk başkanı ve onun iki yardımcısının da katıldığı iddia ediliyor ve 2,5 saat konuşma yaparlarsa, ben yarışan bir kulüp olarak bundan rahatsız olurum."

    "antalyaspor lisanlama ile ilgili açıklama yaptı, ben değilim diyor. beşiktaş açıklama yaptı, ben değilim diyor! trabzonspor da ben değilim diyor, kasımpaşa da öyle diyor! peki kim? kim bu işten fayda sağlıyor?"

    "oyun oynanırken, bu kuralı birden bire değiştirirseniz hem de dediğim gibi resmi yazıyı beklemeden değiştirirseniz biz burada dururuz. bundan kim yararlanıyor? ben kimseyi suçlamıyorum, 18 takım var süper lig'de."

    "cenevre'de uefa'da, ankara'da devlet dairelerinde sürekli şikayet ediliyoruz. 'galatasaray diagne'yi aldı, paraları bastı harcadı. galatasaray falcao'yu aldı paraları harcadı' deniliyor ve bunu da sürekli söyleyenler var. isim vermek istemiyorum."

    "bize karşı ortalığı yangın yerine çevirip, ayağa kaldıranlar nerede? galatasaray'a karşı ortalığı ayağa kaldıranlara soruyorum, neden yüzde 40'a çıkardınız? daha bizim 116 milyon harcama limitimiz var."

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın