resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 729
    yarın gelip başlasın demiyorum da hani eski defterler neden açılıp duruyor onu anlamıyorum. ya bu adam beşiktaş'a gittikten sonra bize geldi 2 sene top oynadı, şampiyonluk yaşadı. o zaman bile gündeme gelmeyen bu eski konular şimdi neden birileri tarafından ısrarla gündeme getirilip okan'a galatasaray kapıları kapanmalı gibi laflar ediliyor.

    ya insanlar hiç hata yapamazlar mı? siz hayatınız boyunca hiç mi hata yapmadınız.? bu takımla şampiyonluk yaşamış, bir yerlere gelmiş kim varsa hemen onun bişeylerini ısıtıp önümüze koyuyorsunuz. böyle böyle yapmıştı bu kapıdan içeri giremez. yok bülent korkmaz kayseri erciyesspor'u çalıştırırken galatasaray'a attıkları gole sevinmiş galatasaray'a gelemezmiş. sen kimsin ya? sen kimsin? nerede galatasaray forması ile bişeyler başarmış bir adam varsa hemen bir kulp tak bizden değil.

    sizin her önünüze gelene bir kulp takım kendinizce ona galatasaray'ın kapılarını kapatmaktan başka bir derdiniz yok mu? ciddi soruyorum ya harbiden başka derdiniz yok mu sizin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın