resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 722
    galatasaray teknik direktorlugu icin fatih terim ile yaristirilan eski futbolcumuz, basaksehir'in 2019-2020 sezonu teknik direktoru.

    sorarim size! fatih terim'in galatasaray'a gelmeden once ne basarisi vardi? ankaragücünü üst sıralara taşıması başarı mıdır? göztepe ile ikinci ligde isterse şampiyon olsun başarı mıdır? fatih terim galatasaray'ı galatasaray yapan adamlardan sadece biridir, ama galatasaray da fatih terim'i fatih terim yapan yegane kuluptür.

    sorarim size! fatih terim'in futbolcuyken vukuatlarinin arda turan'dan farki var miydi? okan burun'un ne vukuatı var ahlaki olarak yerin dibine sokulacak? birkaç açıklama ve ufak tefek davranış anlamında?

    yahu makas açıldı açıldı diye ortalığı yangın yerine verenlere inat, kalkıp bundesliga'da uçan kaçan takımın olduğu gruptan 1. çıkmış birisidir okan buruk. ankaragücü ve göztepe ile mi kıyaslıyorsunuz.

    e tamam o zaman biz istanbul ligi kuralım, orada gelene geçene 10-15 atalım. daha mı başarılı olacağız?

    burada 1996 yilindan sonra galatasarayli olmus, gecmisi bilmeyen, 2 teknik taktik okudum diye ahkam kesen adamlari gordukce yeter artik diyorum.

    kusuyormus arkadas okan buruk adini duyunca, otekisi fenalik geciriyormus. gecmis olsun, gazoz ic gecer.

    edit:eklemeler düzenlemeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın