resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 720
    roma, 443 milyon euro
    borussia m.gladbach, 270 milyon euro
    wolfsberger, 11 milyon euro

    takım değerlerine sahip avrupa ligi grubunda lider olarak çıkmış takımın teknik direktörüdür. yazılacak çok şey var. şunu net olarak ifade etmekte fayda var. her şey para değil. başakşehir'in piyasa değeri 59 milyon euro civarındadır. okan buruk bu takımla bizim galatasaray olarak çıkamayacağımız gruptan lider olarak çıkmıştır. hem de taraftar desteği olmamasına rağmen...

    makas açık evet ama bahaneleri bırakalım. gladbach, bundesliga'da lider. hani şu ağzımızın suyu aka aka izlediğimiz leipzig'in münih'in, dortmund'un olduğu ligde... bu takımı deplasmanda yenen takımın hocasıdır. gruptan lider çıkmıştır. o itici abdullah avcı'nın itici takımı başakşehir'i daha sempatik bir hale getirmiştir. gelecek vaad eden genç teknik direktördür.

    burada hatalarından dem vuruluyor olması çok garip. hata yapmış olabilir. fatih terim hata yapmadı mı? demirörenle verdiği pozu ben unutmadım. ama insandır hata yapar dedik, hocamızı bağrımıza bastık.

    fatih hocayı severim. bu takımın kimliğini değiştiren adamdır. ülkenin futbola bakışını değiştiren adamdır. imparatordur. egoisttir, hata yapıyorsa da bunda ısrar eder kolay kolay dönmez, bazı konularda sabit fikirlidir hataları vardır neticesinde insandır. okan da öyle o da gençliğinde hatalar yapmıştır.

    bu kin, bu nefret nereden geliyor bunu anlamak zor. illa galatasaray'ın başına geçecek diye bir dünya yok ki belki adamın hedefi avrupa da bir takımın başına geçmek. ben okan'a baktığımda gurur duyuyorum. genç, başarılı idealleri olan bir adam. ayakta alkışlıyorum başarılarının devamını diliyorum. bundan sonraki durağının da avrupa olmasını temenni ediyorum. çünkü bu taraftar profili ile bizde başarılı olma şansı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın