resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 719
    ankaragücü maçında yaptığı veya tudor'a söylediği şeyler umrumda olmayan, fatih terim sonrası galatasaray teknik direktörü olarak görmek istediğim başarılı kişi.

    milattan önce olmuş şeyler için duygusal yaklaşımların hiçbir anlamı yok. bu tarz olayların aşılması lazım. kimse kusura bakmasın ama fatih terim - yıldırım demirören pozundan sonra da gelinen nokta ortada. o zaman neler neler dedik, 2 senedir "imparator" modundayız. bunda da bir problem yok. "aslolan galatasaray" ise madem, "ankaragücü maçına çok sinirliyimmm!!!" diye okan buruk istememek de nedir, hiç anlamıyorum.

    arsenal'in eski hocası unai emery kovulmaya yakın, jose mourinho da boşta iken azımsanmayacak çoğunlukta arsenal taraftarı mou'yu takımın başında görmek istediler. saha kenarında efsaneleri arsene wenger ile itişen adamı istediler. bizde tabii ki mümkün değil böyle bir şey ama sanki oralarda bu işleri daha doğru yapıyorlar gibi, bunda herkes hemfikirdir diye düşünüyorum.

    gelelim bir başka konu olan -ki galatasaray camiasının en büyük problemlerinden biri- "galatasaray seviyesi" denen zırvaya. galatasaray taraftarının kendini dev aynasında görme problemi her geçen gün artmaya devam ediyor. kimseleri beğenmiyoruz arkadaş. "çöp, anadolu takımı topçusu vs." (anadolu takımlarını çok rahat yeniyoruz ya biz) şeklinde beğenmediğimiz adamları alanlar mis gibi verim alıyor bu futbolculardan. hatta rakip takımda çok iyi performans gösteren adamları, sırf rakipte oynuyor diye o kadar zorlama bir şekilde beğenmeme çabası var ki, komik olmaktan öteye geçemeyen bir çaba. bu konu futbolcu, teknik direktör vs. fark göstermiyor. şimdi de okan buruk, bizim inanılmaz başarılı, rakiplerin korkulu rüyası elit kulübümüz galatasaray'a yakıştırılmıyor bazı kişiler tarafından. allah allah diyorum, biz kimiz ki bu kadar? bize 5-6 atıp duran avrupa takımları daha önce teknik direktörlük yapmamış adamı başına geçirip neler yapıyorlar... sabır meselesi tabii ki. bu konularda en ama en kritik etkenin taraftar olduğunu düşünüyorum her zaman. galatasaray taraftarı da şımarıklığı ile takımına en çok zarar veren.

    okan buruk umarım ilerde galatasaray teknik direktörü olacaktır. başarılı olur olmaz bilemem, fakat bu şansı sonuna kadar hak etmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın