resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 698
    bize içerde dışarda en az 3 tane sallayacak wolsberger'e karşı aldığı 2 galibiyet küçümsenirken gitti deplasmanda 1-0 geriye düşmesine rağmen, bundesliga'da bayern münih'i daha yeni yenmiş ve bayern münih'in 7, dortmund'un 5 puan önünde lider olarak bulunan borussia mönchengladbach'ı deplasmanda 2-1 yenmiş ve roma'nın da bulunduğu gruptan lider çıkmış teknik direktördür. star oyuncuları da visca, crivelli, irfan can kahveci, mert günok ve clichy.

    ama rica ediyorum hiç duraksamadan boklamaya devam edelim lütfen. biz en son deplasman galibiyetimizi 6 yıl önce almışız, kendisi 2si deplasmanda olan son 4 avrupa maçından 3 galibiyet ile ayrıldı. biz sanırım son 30 maçta falan 3 galibiyet anca almışızdır. boklarken bunları da göz önünde bulunduralım.

    hatta ilk taşı ben atayım. kendisi galatasaray seviyesi * için yetersizdir. önce kendini ispatlamalıdır. çünkü biz altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncularla her sene şampiyonlar liginde yarı final oynayan bir takımız. kolay değil öyle galatasaray'ı çalıştırmak önce bir amatör kümeden takım alıp, şampiyonlar ligi şampiyonu yapsın sonra bakarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın