resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 10172
    şu an olduğundan çok daha iyi bir kariyere, top class takımların formalarını giyme şansına sahip olabilirdi. ben neticede galatasaraylıyım ve "iyi ki de bizimle kalmış" derim ancak kendisi açısından bence türkiye'de haybeye geçirilmiş 4 sene var. 4. yıldızı taktığında misyonunu tamamlamıştı artık.

    11 aralık 2019 paris saint germain galatasaray maçı ile 7 aralık 2019 galatasaray alanyaspor maçı arasında aslında rezillik anlamında çok büyük bir fark yoktu. ancak birisinden 5 yerken diğerini mucize bir şekilde kazandık. peki fark gerçekten muslera mıydı?

    işte bence farkı yaratan muslera değil, türk futbolu. alanyaspor'un yakaladığı pozisyonları psg yakalasa ki yakaladı o maç da 5 olurdu... muslera, türkiye ligi kalitesinin çok üzerinde bir futbolcu. bunu da zaten tek başına aldığı 2 şampiyonlukla gösterdi. kendisini eleştirmiyorum çünkü her insanın hedefi, hırsı elbette farklı. muslera'ya bu yerel başarılar yeterli geldi ki kendisi de türkiye'den ayrılmak, kendi seviyesindeki liglerde oynamak istemedi.

    sonuçta antrenmanda neymar'dan şut geleceğine belhanda'dan şut gelince sonuçlar da buna paralel oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın