• 23579
    bizleri ite, köpeğe, çakala maskara eden takımdır.

    geçmişine ihanet eden fatih terim'e, karaktersiz futbolculara, sesi çıkmayan yönetime, vasıfsız antrenörlere, eleştiri yapamayan gazetecisine ayrı ayrı kırgınım.

    real maçından sonra dibi gördüğümüzü düşünmüştüm ama her maç sonrasında dibi sıyırmaya devam ettik. sorun şu ki hepimiz bu rezalete alıştık, bunu kanıksadık, tepki veremez hale geldik. bunu bize yaşatan başta teknik ekip ve futbolcuların tek tek hesap vermesi gerekmektedir.

    söylemleri ile eylemleri arasındaki tutarsızlığı, maç başlamadan yenilgiyi kabul etmesi, dağ gibi büyüyen sorunlara karşı hiçbir çözüm bulamaması ile bu senenin en büyük hayal kırıklığı olan fatih terim'in çöküşüne şahit oluyoruz. seviyemizi o kadar düşürdü ki iç sahada ya da deplasmanda fark etmeksizin anadolu takımlarından hallice oynuyoruz. mutsuzluğu, çaresizliği bütün takıma sirayet etmiş durumda. neden hocam, neden? organize kötülüğün tuzağına mı düştün? başarılara mı doydun? kulüpteki herkesin formsuzluğu çekiliyor da senin formsuzluğun hiç çekilmiyor hoca!

    yerli oyuncu olmak üzere tüm transfer politikamızı gözden geçirmemiz lazım. galatasaray markasının büyüklüğünü anlayamamış, bu formanın değerini bilmeyen hiçbir futbolcu bu kulüpte barınamaz, barınmamalı. neden bütün gamsız, karaktersiz futbolcuları bünyemizde topluyoruz yahu, neden? en basit işe alımlarda bile yapılan karakter testleri, milyonlarca euro dönen bu sektörde yapılıyor mu acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın