• 23575
    eski günlerinden eser kalmayan, ülkedeki diğer takımlar gibi sıradanlaşan, asıl amaçlarını unutup, araçlarıyla memnun etmeye çalışan yetersizliği her geçen gün daha fazla ortaya çıkan takımdır.

    herkesin ortak fikri, bu takım kötü. tek tek isimlere bakıldığında liginin epey üstünde görünmesine rağmen, sahada oynanan futbol, son 20 yılda gördüğüm en kötü futbol takımıdır. istikrar sağladığı tek nokta, evinde ya da deplasmanda fark etmeksizin, rakiplerinin kendisini sürklase etmesi. 10 kişilik sivaspor da, hiçbir özelliği olmayan alanyaspor da, dünya devi psg de, sıradan club brugge de, galatasaray futbol takımını sahasına hapsedip, iki pas bile yaptırtmıyor.

    bu takımın en büyük eksikliği, bir sistemden uzak olmasıdır. 2 yıldır ne oynadığımız belli bile değil. bireysel performanslarla sonuca gidiyoruz. takım halinde bakıldığında ise kötüyüz. takım halinde ne yapmaya çalıştığımızı muhtemelen hoca dahil kimse bilmiyor.

    bu sezon itibariyle benim ümidim kalmadı, çünkü bana hocasından, futbolcusuna kimse o ümidi vermiyor. galatasaray'ın hocası, rakip kim olursa olsun, ümitsiz olamaz, biz o eşiği yıllar yıllar önce atlattık. yeniden o eşiğe itiliyoruz. sakın alışmayın o eşiğe, itiraz edin, isyan edin.

    ama milan'a, arsenal'a, dortmund'a, juventus'a, manchester united'a deplasmanda kafa tutan kulübün taraftarı, trabzonspor deplasmanında 1 puan aldı diye sevinmeye başladıysa en büyük tehlike budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın