• 1150
    sonuclardan bagimsiz olarak bizim ligimizdir. ligimiz sampiyonlar ligine takim gonderen liglerin arasinda hangi siralamadaysa, galatasaray da o siralamaya yakin sonuclar aliyordur, bu anlasilabilirdir. ki bu siralamanin da uzerinde gogus kabartan sonuclari bize yasatmistir, galatasaray.

    cocuklugumun belki de en net hatirladigim anilarindan birisidir, tore andre flolu gianfranco zolali chelseaden 5 yedigimiz mac. avrupada oynanan maclari daha yeni yeni mantigima kabul ettirebiliyorken, aldigimiz o maglubiyet ne hissettirmisti hatirlayamiyorum ancak yabancilarla oynayan takimimizin adi galatasaraydi. turkiye'yi onlar temsil ediyordu ve ingilizi, almani herkes onlara karsi oynuyordu. hakemler de bize olan kuyruk acisindan hep diger takimlari tutuyordu.

    galatasaray kendi ligi icerisinde sikisip kalmis, dunyasi burdaki ayak oyunlarina takilip kalacak kadar kucuk bir takim degil. galatasaray sampiyonlar liginin ilk sezonundan beri orada olan, en cok katilan takimlar arasinda bu ligin "gediklilerinden" bir tanesi. galatasaray aman ligi kazanalim da, sampiyonlar liginde ne olursa olsun takimi degil; sampiyonlar liginde gidebildigimiz yere kadar gidelim, seneye de kaldigimiz yerin otesine gitmek aklimizda olan tek sey olsun takimidir.

    sampiyonlar ligi, bizim hayalimiz. bir gun muzemize girecek, eksik olan tek kupamiz. (bkz: 2019-2020) itibariyle en az bir sene daha bir misafir elde kalkacak. ancak bir gercek var bizim icin; biz sampiyonlar ligi takimiyiz, sampiyonlar ligi de bizim kupamiz. olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın