• 23573
    turkiyede ilklerin ve enlerin takimidir galatasaray. yakin zamanda da yine boyle bir adim atacagi kanaatindeyim.

    galatasaray futbol takiminin 2000'li yillardan hemen once yasanilan devrimin bir benzerine bu yillarda da ihtiyaci vardir. cunku artik takim etarfinda yasanan her gelisme bunu dogruluyor. ve acikcasi beni en sevindiren sey, takimin basinda fatih terimin olmasi ve hocanin bu gerekliligini farkettigini anlatan mac sonu aciklamalari.

    hocanin aciklamalarini biraz komik olma adina, biraz da isin kolayina yani populerlige kacip baska baska manalar verenler var. ancak ben fatih terimin hem buyuk bir futbol adami hem de iyi bir galatasarayli oldugunu dusunuyorum. dolayisiyla benim tv basindan farkettigim meseleleri onun da yakindan farkettigini ve benim de hayallerim var ifadesine kendisini bu buyuk degisimin tasiyacaginin tesbitini yapmis durumda hoca.

    peki nedir bu buyuk devrim. bence galatasaray futbol takiminin ihtiyaci olan degisimin anahtar cumlesi "artik oyuncularin gecmisine degil gelecegine yatirim yapacagiz" cumlesi. galatasarayin 2000'de gelen buyuk basarinin ardindan dustugu hatadan artik donme zamaninin geldigini duyuran ve soyleyen kisinin dunya uzerinde floryada etkisi en buyuk olabilecek birisi olan bu cumle, durumlari galatasaray icin onumuzdeki 20 senede cok ciddi sekilde degistirebilir. yonetimin de su anda hoca ile uyumlu calismasi acikcasi beni cok heyecanlandiriyor.

    galatasaray futbol takimi, toparlanacaktir. devam ettirilebilir bir sistem kuracaktir. turkiyedeki artik zamani geldigi cokca belirtilerle ortaya cikan devrimi yapacak olan takimdir.

    (bkz: allah yardimciniz olsun)
App Store'dan indirin Google Play'den alın