resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 1681
    transferi, hem bonservis ücreti vermememiz, hem de geçtiğimiz sezon yarım devreliğine bile olsa premier lig gibi bir yerde göz dolduran bir performansa imza atması dolayısıyla beni oldukça memnun etmişti. 32 yaşında olmasına rağmen, küme düşen fulham'ın göze çarpan birkaç oyuncusundan birisiydi.

    fakat hazırlık maçları sonrası lig başladıktan sonra gördüğümüz babel, o geçen sezonki ile ne yazık ki aynı değil. bu anlamda büyük bir şaşkınlığa uğradığımı itiraf etmek istiyorum. galatasaray'ın bel bağladığı en kritik oyunculardan birisiydi. geçtiğimiz sezon aynı bölgede henry onyekuru izlemiş taraftarlar için babel'in performansı elbette yetersiz. yine de bu kötü form durumunu yalnızca kendisine bağlamak da haksızlık olacaktır. zira babel, takımdaki tek kötü oyuncu da değil. en başta beklerimiz alarm veriyor, orta sahada lemina ve aslında oranın oyuncusu olmayan ömer dışında tam anlamıyla güvenebileceğimiz, standart bir oyun performansı verebilecek adam yok. seri, nzonzi, belhanda, selçuk, taylan ne yazık ki hepsi beklentilerin uzağında kaldı. emre mor, feghouli, adem gibi hücum oyuncularımız da babel'den çok iyi olmayınca, babel'e biraz haksızlık ediyor gibiyiz.

    bence kendisini tam anlamıyla iyileştikten sonra yalancı forvet* tarzı kullanıp, daha serbest bir anlayışta sahaya sürebilirsek, alacağımız verim artacaktır. bütçemize göre iyi bir para yatırdığımız ve 3 sezonluk anlaşmaya vardığımız bir oyuncuyu hemen silmek pek mantıklı olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın