• 23529
    orta sahada korkusuzca, bitmeyen enerji ile gerekirse tekmeye kafa sokan iki oyuncusunu (fernando, n’diaye) gönderip yerlerine daha iyi pasör oldukları düşünülen ve tempoyu ayarlayıp topa sahip olmamızı sağlayacak iki oyuncu (n’zonzi, seri) transfer edildi. düşünce ile sahadaki plan şu ana kadar tutmuş gözükmüyor. seri ve n’zonzi uyum sağlamış bir görüntü sergilemiyor ve mücadele güçleri oldukça zayıf.

    buna benzer şekilde yine sol kanatta hızı ve dinamizmi ile gerekirse sol beke bile yardıma gelip pozisyon alan hızlı ve enerjik onyekuru yerine topu ayağında çok fazla tutan, çizgiye inmeyen, rakip defansın arkasına koşu atmayan ve kendi savunmasına yardım etmeyen babel geldi. haliyle hücumda durağanız ve sol kanatta savunma adına nagatomo’ya çok fazla yük biniyor.

    iyi kötü, bir şekilde gol atabilen diagne gitti ve yerine transfer edilen iki oyuncuyu (falcao, andone) sakatlık sebebiyle oynatamadık bile.

    tüm bunlar yetmezmiş gibi mariano ve nagatomo’nun berbat oyununa feghouli ve belhanda’nın sahada ruh gibi dolanması da eklenince sanki takım kıraathaneden toplanan 11 kişinin sahaya sürülmüş hali gibi bi izlenim verdi.

    allah’tan muslera var. canım muslera.

    şu anda hâlâ ama hâlâ bir şeyler için umutluysak bunu muslera’ya borçluyuz. fakat yazdığım sebeplerin birçoğu ocak ayında çözülmeyeceği için gelecek hayali kurmak da zorlaşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın