resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 10153
    kendisini hakkında konuşurken kaleciliğine sayfalar dolusu methiyeler yazılabileceği, kazandırdığı maçlara kurtardığı toplara videoların yetmeyeceği bir futbolcuyken aynı şekilde insanlığından, karakterinden de bir o kadar bahsedilmesi gereken efsanelerimiz arasında adı asla unutulmayacak olan kalecimiz.

    demem o ki bu adam galatasaray forması altında mükemmel bir karakter gösterdi ve göstermeye devam ediyor, takıma abi oluyor, gençlere örnek oluyor, galatasaray'ı her yerde iyi temsil ediyor ve bir gün de çıkıp ben yoruldum demiyor. dünya'nın diğer ucuna milli maça gidiyor neredeyse 1 gün süren uçak yolculuğu yapıyor gelip maça çıkıyor, performansından da gıdım ödün vermiyor. her deplasmana tek bir isteksizliği olmadan gidiyor bir maç olsun deplasman fobisi yaşamıyor ki türkiye gibi zorlu bölgeleri olan bir coğrafyada.

    buna rağmen bazen eleştirilerin hedefi oluyor; çok para alıyor deniyor, ayağı kötü deniyor, yeri geliyor eli küçük deniyor ama tek bir kelime etmiyor ertesi gün maça çıkıp takımını ipten alabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın