resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 12163
    14 aralık 2019 galatasaray ankaragücü maçı için istanbul'da olacak olan unutulmaz futbolcumuz. eski futbolcumuz yazmaya elim gitmedi. çünkü hala bizde oynuyor gibi aidiyet hissediyor. adam hala bizden biri, brezilya'dan bizimle olmaya devam ediyor; maçları izliyor, gündemi takip ediyor. bizim onu unutamadığımız gibi o da bizi unutamıyor. kopmayacak bir bağ var artık.

    ankaragücü maçına izleyici olarak gelse de, maç önünde onu sahada tribünleri gezerken görecek olmak bile bugünden heyecan verici. eminim o gün stad alanya maçına göre daha dolu olacak, eminim daha coşkulu olacak ve eminim maçı çok farklı oynayacağız ve kazanacağız. bu; ankaragücü'nün alanya'dan daha zayıf olmasından sebep değil -alt lig takımına karşı bile oynayamadığımız oldu- tamamen melo-tribün etkileşimi sonucu olacak.

    seyirci olarak bile gelmesi bu kadar heyecan yaratırken; yarım sezonluk bizimle anlaşması, formamızı yeniden sırtına geçirmesi fikrinin yabana atılacak bir fikir olmadığını düşünüyorum. evet yaşı fazla, evet eskiye dönülmemeli, evet altyapı izlenmeli, gençler oynamalı vs. vs. gibi çoğaltılabilir. ama şu an baktığımızda ligimizde 40'lık emre ve 37'lik atiba, 34'lük sosa takımlarını sırtlıyorlar ve takımlarının orta sahada dominant olmalarını sağlıyorlar. ve böyle bir lig içerisinde, mevcut orta sahamız da düşünüldüğünde sadece ligin ikinci yarısı için, son bir görev için takımımızda olmasını çok isterim. katkı da sağlayacağına adım gibi eminim. selçuk gibi bitik değil, fiziğine hala üst düzey bakıyor melo. canını da dişine takıp her şeyini de verecektir yaşına rağmen. takıma katacağı hava, rakipler üzerinde oluşturacağı baskı bile bir çok sorunu aşmamıza yardımcı olabilir ligin ikinci yarısında.

    ocak ayında, kısa bir transfer döneminde, yarı yolda elimiz kolumuz bağlı. radikal bir değişiklik ya da gençleştirme yapamayız. bu gibi geçici çözümlerle bu sezon şampiyonluk kovalanmalı hatta alınmalıdır. sezon bitimi 2020 yaz transfer sezonunda hoca çıkıp desin ki takımı gençleştiriyoruz, altyapıdan oyuncu çıkaracağız, maliyetleri azaltacağız bize zaman tanıyın; bu taraftar sabreder, bekler destek olur.

    bugünün şartlarında maalesef bu sezondan vazgeçmek bana doğru gelmiyor. etrafımızdaki bu kadar yamyam arasında öyle ya da böyle bu sezonu bize getirecek hamlelerden biridir melo. umarım bu yönde bir girişim olur. bu mücadeleyi, hırsı çok özledik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın