• 23516
    kiralık ama iyi futbolcuların ilk 11' i oluşturduğu takım. çoğu kişinin aksine çok iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. sadece lig için değil uefa avrupa ligi için de yeterli bir kadro bu bence. beklerimiz hariç nerdeyse kusursuz bir takım elimizdeki kadro. kendimize denk takımlara baktığımızda da bu çok açık. sorunumuz oyuncu ve oyuncu özellikleri değil bence. bünyemizdeki çoğu oyuncu, onlara uygun sistemle ve felsefeyle çok yararlı olacaktı muhtemelen. ama şu an bu seçenek maalesef devre dışı. çok daha düşük profilli takımlarla avrupada ve ligde başarılı olduğumuz dönemleri hatırlayınca, bu seçeneğin devre dışı kalması canımı acıtsa da gerçek bu.
    bu kadroyla ilgili tek isteğim hocanın adaletli olup kadroya göre taktik bulup takimi gol pozisyonlarına sokması. devre arasını da da sıfır (0) transferle kapatmamiz gerekiyor. olmasi gerektigi gibi. ligi sürklase etmesi gereken bu kadrodan , bunu istemek gerçekten can yakıyor. bana göre sorunumuz oyuncu odaklı değil. sorun hocanın artık bocalaması.
    geçen seneki kadroda ligi sürklase etmeliydi. 8 de kapanır 18 de lafı edildiği an ben hiç gaza gelmedim aksine neden 8 ya da 18 puan farkla önde olan biz değiliz dedim. bu benim az galatasaraylı olduğumu mu gösterir yoksa arabesk düşünceden uzak, güçlü bir galatasaray'ın mümkün olacağını bilen iyi bir galatasaraylı olduğumu mu ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın