• 23427
    bu sezonu açık ara götüreceğini düşündüğümüz takımımızdır. ama trabzon deplasmanında 1 puan aldığı için sevinmek zorunda kalıyoruz. yine bolca hayal kırıklığı yaşadığımız bir dönem oldu. geçen sezonda böyleydi ama şampiyonluk ile tamamlamıştık, umarım sonu aynı olur.

    teknik heyet mentalite ve sistemini değiştirmediği sürece hepsi zor gözüküyor. yine de bunun altından kalkabilecek tek adam fatih terim'dir. inşallah toparlayacak. hoca her seferinde ocak ayını işaret ediyor ama luyindama da gitti. kimi satacağız? umarım feghouli ve belhanda olur bu satılacak kişiler. belhanda'nın artık ihanet derecesine geldiğini düşünüyorum. feghouli her zaman olduğu gibi yürüyor.

    biraz hayalperest olacak ama kaç gündür buna kafa yoruyorum. hoca gibi transfer dönemi. öncelikle luyindama ve andone dondurulacaktır gibime geliyor. tek falcao'ya mı kalacağız? bu saatten sonra falcao'ya hiç güvenmiyorum. fizik olarak nasil iyi hale gelecek de sezonu götürecek. karşılıklı fesh anlaşması yapılsa keşke. çok sevinmiştim geldiği zaman ama gözü kaldı elalemin. daha fazla ütopik olacak ama falcao mesela abd'ye gönderilse, onun yerine abd'ye gideceği konuşulan cavani getirilemez mi? falcao'nun bilinen bilinmeyen parası cavani'ye gidebilir. muslera devreye gir diyebiliriz. keşke olsa.
    onyekuru'nun geleceğini düşünüyoruz. babel çin diyorlardı bence yalandır, çin de dün bitti sezon. talisca'nın takımı şampiyon oldu. kapabilsek onu oradan kiralık. her derde deva olur. ofiste data sırasında özellikle izliyorum onu. inanılmaz bir detay.
    asıl geleceğim kişi bruma. ikinci devre ekstra durumlara girmemek gerek. takımın en kötü özelliği ağır olması. sola veya forvet arkasına onyekuru düşünülüyorsa, diğer kanata bruma düşünülemez mi? hocanın çok isteyip kullanamadığı oyunculardan biridir. o bölgeye shaqiri diyorlar ama psv de şu an istenmeyen bruma'yı satın almalı kiralık isterdim. seri, lemina ve olası banega transferiyle birlikte onyekuru & bruma ikilisini düşünemiyorum. oraya temposu yüksek ömer bayram'ı da yazalım. lemina 2 maç sonrası patlıyor çünkü. bu kaçınılmaz artık. bazı arkadaşlarımız diyordur, arkadaş neden eskilerden kurtulamıyoruz diye. haklısınız ama kullanıp tekrar pazara sunabiliyorsak tam aksine artıdır bu bir oluşum için. ayrıca nzonzi'yi çok beğenen biriyimdir ama bende yavaş yavaş tempo konusunu düşünmeye başladım. o yüzden stoper bölgesinde denenmesinden yanayım. tutarsa amenna. tutmassa üst düzey yedeğimiz olur. bek konusunda sıkıntım büyük. linnes sezonu götürecek ama maç eksiği çok. şaka gibi bir durum. sol bek için ise hocanın mentalite ve sistemine bağlıyım. bazılarımız iki beki de attack back olarak istiyor. gitsin gelsin ortalarıyla rakibi boğsun. eyvallah çok güzel ama kontra atak konusunda sıkıntı yaşıyoruz böyle de. bende stoperden bozma bekler isterim daima. capone gibi, azpilicueta gibi. bekin önceliği savunma olmalı. ama hocamızın ne yapacağı belli olmadığı için orada da tam bir fikrim yok. kontra atak veya full tempo bir takım olacaksak linnes gibi giden gelen atak bek düşüncesi de güzel duruyor.

    1 haftadır kafayı bozmuş durumdayım. hayırlısı olur inşallah hepimiz için. yorumlarınıza, fikirlerinize tamamiyle açığım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın