• 23325
    devre arasına kadar şampiyonluktan kopacak takımdır. önümüzdeki trabzon ve alanya maçlarından 1 puandan fazlasını alması mucize gibi.

    ne yönetimin, ne teknik direktörün, ne futbolcuların, ne de taraftarın hiç ümidi yok. bazıları kuyruğu dik tutmak için "ben23rsiz", "galatasaray g*t etmeyi sever" filan yazıyor ama kendileri bile inanmıyorlar muhtemelen. zira geçen sene zar zor 69 puanla şampiyon olan galatasaray'ın yanına yaklaşamayacak bir takım var şu an. bu sezonu 60 puanın üstünde bitiremez bu takım. iddia ediyorum. hatta 55'in bile altında kalır. çok net.

    sezon başında çok büyük hatalar yapıldı. bu sezon gözden çıkarılarak kadro revize edilmeliydi. elimizdeki tüm yaşlılar satılarak genç oyuncu transferleri yapılmalıydı. ama maalesef hocanın "şampiyon takımın oyuncuları" takıntısı bizi bu hale getirdi. yoksa neredeyse tüm oyunculara, mariano hariç, makul teklifler geldi yaz boyunca. ama hoca inat etti, sattırmadı hiçbirini. çünkü şampiyonlar ligi'nde tur atlayacaktı bu oyuncularla aklı sıra.

    şimdi ise ligde de havlu attı. bu duruma geleceğini bilse ilk önce kendisi sattırırdı bütün eskileri. ama işte makul olmayan bir hırs gözünü bürüdü hocanın. şimdi ise işin içinden çıkamıyor. kendisi de biliyor sorunun yeni gelenlerde olmadığını. ama cezayı onlara kesip duruyor. zaten yeni gelenlerin çoğu kiralık. adam çekip gidecek sezon sonu. kiralık oyuncu üzerinden ego tatmini yapmak kadar saçma bir şey olamaz. gözdağı veriyormuş diğer oyunculara. oldu, gözlerim doldu.

    bu takım bu sene bize kanserlerden kanser beğendirecek. çok ama çok net. sezonun sonu gelsin diye dualar edeceğiz. devre arası filan kurtarmaz bu takımı.

    sezon sonu yapılacak ilk iş mümkünse lemina'nın bonservisini almak ya da hiç alınamıyorsa 1 sezon daha kiralamak. onun dışında belhanda, feghouli, diagne, babel, falcao, seri, nzonzi, andone, emre mor gibi oyuncularla yollar ayrılmalı. ilk 5'liden 20-25 milyon € koparırız diye düşünüyorum. luyindama da bir 15 milyon € etse elimizde 35-40 milyon € gibi bir meblağ olacak.

    devre arasında onyekuru 1,5 yıllık kiralanacak deniyor. lemina da takımda kalsa muslera'yı da düşününce geri kalan 8 oyuncunun yaş ortalamasının 26-27'yi geçmemesi lazım. fransa, portekiz, belçika kaynıyor genç oyuncu. bu sezon yapmamız gerekeni yapıp risk alıp, önümüzdeki sezonu gözden çıkararak yepyeni bir takım kurmalıyız. yabancı sınırı geleceğinden ilk 11'de en az 3 oyuncu düşünmeliyiz. birisi emre akbaba olsa 2 tane daha lazım. kaan ayhan'ı bir şekilde kadroya katabilirsek elimiz çok rahatlar.

    kıssadan hisse hocanın artık durumun vahametini anladığını umuyorum. devre arasından başlayan ve sezon sonu taçlanan köklü bir değişim olmasını umuyorum. bu sezondan ise hiçbir umudum yok. sizin de olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın