resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 661
    yükselişte olan ve gittiği her takımda başarılı olan yerli antrenör. önce akhisar, sonra rize ve şimdi başakşehir' de yaptıkları ile başarılı bir grafik çiziyor.

    fatih hocadan sonrası için ilk tercihim alman bir antrenör olur. hem alman disiplini hem de alman antrenörlerin ligimizde başarıları ortada. tabi bunun için ülkemizde daha sağlıklı bir futbol iklimine ihtiyacımız olduğu da aşikar.

    gelelim 22 kasım 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçına açıkçası benim gibi tribünde olanlar için oldukça sıkıcı bir maçtı.

    okan buruk ve takımı 1 puana razı ve bulduğu ilk fırsatta gol atacak bir şekilde sahada yer aldılar. ama attıkları golü ve öncesindeki geliştirmek istedikleri atakları incelerseniz tesadüfi bir gol olmadığı çok açıktı. başakşehir ikinci yarı pozsiyonları sağ kanattan hazırlayıp solda bitirmeyi denedi. 2 - 3 pozisyon denediler ve başarılı olamadılar. ne zaman fatih terim' in sofiane feghouli' yi değişikliği geldi* takımın diziliş şekli geometrik olarak bozuldu ve denediği pozisyonlarda başarılı olamayan başakşehir bu hamle sonrası başarılı oldu ve golü buldu. yani bir nevi fatih terim kendi kendisini mat etmiş oldu.

    fatih hoca sonrası tercihimiz yerli antrenör olursa benim de ilk tercihim kendisi olur. hem kulübü bilen hem kulübün içinden çıkan hem de başakşehir ile avrupa' da başarılı bir grafik çizen bir antrenör. açıkçası pek çok özelliği hanesine olumlu yazıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın