• 50
    her transfer dönemi fatih hoca, scout ekibi, teknik yardımcılar hepsi toplanıp fotoğraf çekilip gece 4 de paylaşılıyor. şimdi bu ekip mariano ve nagatomo'ya okey onayını verip üstüne mariano'yu linnes'e tercih ediyorlarsa, sırf almak için almış oldukları geçen yaz transferinden* sonra kimse bir şey beklemesin. benim güvenim gitgide düşüyor.

    artı bir parantez de satılacak oyunculara açın. kimlere gönderip bütçe yaratabiliriz. ben size söyleyeyim belhanda ve marcao dışında yok. şuan ikisinin toplam bize getireceği max 15-20 arası bir şey. marcao'yu sattığın anda 2 tane stoper almak zorundasın. 2 tane bek, 1 forvet, 2 kanat, 1 on numara. 8 oyuncu ihtiyacın var. bizim gibi scout özürlüsü bir kulüp 2018 yazında 400 bin euro'ya alınan marcao'ya devre arası 4 milyon ödüyor. buradan yola çıkarsak hadi 20 olsun. 20 milyon euro ile imkansız bu transferleri yapsın. üstelik yabancı sınırından bahsetmiyorum bile şuan dahi o sınırı aşmış durumdasın adamlar onun düşürmenin peşinde.

    fatih hocam sürekli devre arasını gösteriyor ama ya zaman kazanmak için yapıyor bunu yada ihaleyi bu transferleri yapamayacak olan yönetime atmaya çalışıyor. bizim için çok kötü geçecek transfer dönemi olma yönünde hızla ilerliyor şuan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın