resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 3944
    monaco, falcao ile son sözleşme uzattığı zaman başka takıma transfer olmak isterse bonservissiz ayrılabileceği konusunda garanti vermiş. yani, herhangi bir sakatlıktan bağımsız hangi takıma transfer olursa olsun bonservis alma gibi bir durumları olamazdı.

    ayrıca, bu sezon yerini doldurmadıkları sürece göndermek istemediler ve süreci son güne kadar uzattılar. bu süre içinde de aldıkları kötü sonuçların ve aradıkları kalitede santrfor bulamamalarının etkisiyle falcao'yu kalmaya ikna etmek için uğraştılar ve 3 ay önce gitme kararına sebep olan yeni sözleşme teklif etmeme hatasından geri dönüp, sözleşmesini uzatmayı teklif ettiler.

    yani, falcao eğer isteseydi monaco'nun kötü durumda oluşunu uyanık menajeri jorge mendes ile fırsata çevirip, bizdekinden daha iyi bir kontrata sahip olabilirdi ki, mevcut kontratındaki yıllık ücret zaten bizimkinden daha yüksekti ama o bize bir söz verdi ve bu sözü sonuna kadar direnerek yerine getirdi.

    radamel falcao, her zaman üst düzey bir karakterdi ve herkesin kafasının karışabileceği bir durumda bize gelirken de bu karakterinden zerre taviz vermedi. bu yüzden, ne olursa olsun böyle asil bir oyuncuyu transfer ettiğimiz için hala mutluyum ve hala onun bize vereceği katkılardan en ufak şüphe duymuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın