• 159
    jaylen brown’a hayvan gibi kontrat verdikten sonra eldeki oyuncularla bir yere varacaklarını düşünmüyordum. ama brown kontratın hakkını vermeye başladı.

    üstüne tatum ve smart da sezona çok iyi girdi. bunların yanında sakatlanana kadar hayward da baya baya basket oynuyordu. kemba zaten ne vereceği belliydi ve o seviyede oynuyor.

    horford’ın kaybı önemliydi ve hala uzun konusunda sıkıntıları devam ediyor. ancak robert williams pota altında beklenenden daha iyi bir performans sergilediği için playoffa kadar o eksikliği tolore edecekler gibi duruyor.

    brad stevens çok iyi bir koç. özellikle set çizme konusunda şu an nba’in en iyisi muhtemelen. bu performans ne kadar sürer bilinmez ama kolay kolay düşeceğe de benzemiyor.

    steven adams form tutarsa muhtemelen bir takas gerçekleşecektir. adams eklemesi önemli olacaktır. sixers’ın kötü başladığı sezonda şu an bucks’la birlikte konferans finalinin en önemli iki adayı olarak duruyorlar. enes kanter yüzünden izlememiz pek mümkün olmasa da izleme imkanınız olursa göreceksiniz, çok zevkli bir takım oldular. üstüne üstlük çok gençler. takipteyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın