• 484
    avrupa'nın en iyi koçları listesinde kendisini ilk 3'e yazmak yanlış olmaz. ama bu kadar başarılı ve yetenekli olmasına rağmen hiçbir zaman nba yapamamış olması ve uzun süreli kontratlarını bir yunan ve türk takımıyla yapmış olabilmesinin nedeni söz konusu olaydır.

    https://twitter.com/...408471321202689?s=21

    pana ve fener dışında 3 yılı geçen kontratı yok. 3 yıllık olan da 1 tane. diğerleri hep 2 yıl. profesyonel ve iş etiğine önem veren ülkelerde bu haltı yedirmezler adama. yapamazsınız. yöneticilerden, medyadan, taraftardan önce basketbolcular takarlar tenekeyi kıçınıza.

    anlık tepkiler verebilirsiniz. evet, takımı ayağa kaldırmak için bazı aşırı aksiyonlar alabilirsiniz. ama kameraların önünde, ki kameraların kendisini çektiğini çok iyi biliyor, bütün takıma "fuck you" deyip bir de işi özele getirmek terbiyesizliktir. sen kimsin yahu? sen kimsin de bunu yapıyorsun? hepi topu basketbol takımı koçusun yahu. hayır istersen abd başkanı ol, yine yapamazsın. ama önünde sonunda basketbol takımı koçusun. bu kadar. karşındaki adamı herkesin gözü önünde rencide etmeye ne hakkın var?

    datome'ye, bilerek özel küfür etmediyse ben de bir şey bilmiyorum. son zamanlarda fener taraftarının datome'ye olan tepkisini biliyordur. tamamen şov. başka hiçbir şey değil. "bakın ben nasıl da ipe diziyorum bunlar?" deme şekli. o kadar. parkede gelmeyen başarıyı örtme çabası. başka da bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın