• 39
    kuzeyin kralının geri dönüş yapacağını varsayarak zıpkın gibi bir sol bek transferiyle savunmadaki eksikliklerimiz giderilir diye düşünüyorum. şampiyonlar ligi serüveni sonlanmış olacak, 3. olursak uefa için de yeterli bir savunma dizilimimiz var bence. fazlası yük olur, üstelik önümüzde kocaaa bir yaz dönemi olacak ve ffp var. geçen yılki devre arası gibi çok fazla girdi çıktıya gerek yok, gerçi geçen yıl ozan ve gary gitti, bu sene öyle satışlar yapabilir miyiz bilemiyorum. belhanda’yı elden çıkarabilirsek yeterli bence. yerine transfer yapmamıza da gerek yok. sofyan’ı o bölgeye çekebiliriz. akbaba da gelecek zaten. önemli olan sol bek. nokta atışı yapmalıyız. inşallah planlaması önceden yapılmıştır. mariano, nagatomo gibi oyuncuları da üçe beşe bakmadan elden çıkarmalıyız diyeceğim ama verdiğimiz yıllık ücretlerle nasıl olacak bu durum inanın bilmiyorum.

    bir diğer nokta onyekuru... geleceğini düşünüyorum ama mümkünse 1,5 yıl kiralanmalı ve mümkünse satış opsiyonu da konulmalı. ben anlamıyorum, seri’yi transfer ederken transfer rekoru kırabileceğimiz ücret opsiyon olarak kullanılıyor ama bizim geleceğimiz olabilecek onyekuru ve denayer transferlerinde konulmadı. üstelik ikisinin de aidiyet duygusu bu kadar yüksekken yapılmadı bu. iddia ediyorum denayer, marcao, boss üçlüsü savunmamıza çağ atladırdı, neyse artık.

    diagne’yi salarlarsa gelsin oynasın. yapabilecekleri belli. minimum 10 gol atar yine ligde. üstelik forvetlerimiz de sakat. her daim diyorum, linç edildiği kadar kötü topçu değil. adam golcü. topu ceza sahasına getirirsen bir şekilde atar yine gollerini. çok fazla matematiğe gerek yok, gelsin oynasın işte. taraftar da rahat dursun, öyle sosyal medyadan taciz etmesin kafası rahat takılsın. penaltı yaptırsın, gidip birilerinin elinden topu alsın. sabretmek elzem bu dönemde. başka da bir yolu yok.

    sonuç olarak onyekuru ve sol bek transferleri elzem, kanat transferi ala, forvet transferi sürpriz olur gözümde. işimiz geçen yıldan daha zor. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın