resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1206
    ben sosyal medyadan ne olursa olsun bir oyuncuya, özellikle eşine tepki gösterilmemesi ya da küfür edilmemesi taraftarıyım. zaten şimdiye kadar bir kere bile yapmışlığım yoktur ve hayatımın sonuna kadar da yapmam.

    fakat, bir oyuncunun eşi de evine git diyen taraftara orta parmak gösteremez. onlarla alay edercesine paylaşımlarda bulunamaz. futbolcuların ve eşlerinin bu kadar lüks ve tanınır bir hayat yaşamalarının sebebi futboldur ve dolaylı olarak bu kadar para kazanmalarının sebebi futbol seyircisidir. çok ciddi ücretlerin kazanıldığı bu sektörde risklerden biri de sürekli göz önünde bulunduğun için alacağın tepkilerdir ve sen bu mesleği yapıyorsan bu tepkilere hazırlıklı olman gerekir. aslında bu bütün mesleklerde böyledir. sen işini yapmazsan, bunun tabi ki bir karşılığı ve sorumluluğu olacak. futbol bu kadar izlenilmese, takip edilmese o kadar para kazanamazsınız. o yüzden futbolcuların ve yakınlarının böyle trip atmalarına biz gideriz demelerine anlam veremiyorum. zaten bu yüzden dolayı gitmek istiyorsa böyle yürüsün gitsin.

    ikinci mevzu ise, marcao'nun performansı gün geçtikçe düşüyor. 6 kasım 2019 real madrid galatasaray maçında içerde tek başına olan 1 73 boyunda bulunan rodrygo'ya çok rahat kafa vurma şansı vermiştir. sadece bu maçta değil, genel olarak bire bir oynadığı hemen hemen her hücum oyuncusuna geçilmiş ve hava topunda da ezilmiştir. bence bunlardan da önemlisi kendisinin hamle zamanlaması ve bilgisi neredeyse yok denecek kadar azdır. bunu zaten 2018-2019 sezonunda da göstermişti ama 2019-2020 sezonunda ayyuka çıktı.

    yani özetle demem o ki, gitmek istiyorsa gidebilir. victor ruiz kadar, hosseini kadar, serdar aziz kadar oynayacak stoper bulamazsak da o da bizim ayıbımız olsun.

    ayrıca (bkz: marcao tarzı transfer söyleminin literatürden kalkması)
App Store'dan indirin Google Play'den alın