resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 10000
    galatasaray'ın transfer politikasının nasıl olması gerektiğini özetleyen aslan. gözümüzün önünde koskocaman örnek, hala göremiyoruz.

    25 yaşındayken, 6.75 m euro gibi, 2011 futbol piyasası için hatırı sayılır bir para verip aldık. dünya starı değildi, ortalama üstü olduğunu kanıtlamış bir kaleciydi sadece. ne gençken keşfedip yetiştirdik, ne yaşlandıktan sonra aldık. tam çağında, gerekli parayı verip aldık. satsak 10m üstüne satabilir miydik? net satardık.

    biz öyle genç oyuncu alıp yetiştirecek kulüp değiliz. ben şu entry'de açıklamıştım olması gereken akademiyi ama, oraların çok uzağındayız: http://gss.gs/2780808

    bu yüzden bizim, 22-25 yaş civarında, ortalamanın biraz üstünde performans vereceği net olan oyunculara yönelmemiz gerek. dünya starı değil, geçmişte deli gibi işler başarmış oyuncular değil. juventus'ta, manchester'da, psg'de oynamış oyuncular değil. avrupa'da orta sıra takımlarında oynayan oyuncu alırsanız, muslera gibi 8 sene üst düzey hizmet görme, ya da iyi paralara satma olasılığınız yüksek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın