• 23217
    sorunu oyuncu kalitesi veya finansal fair play olmayan kulüp.
    fatih hocam kusura bakmasın bu takımın sattığın kadar al kısıtlaması olmasa da kurabileceği en iyi kadrolardan birisine sahip. orta sahaya lemina seri nzonzi kalitesinde 3 oyuncu alması neredeyse imkansız. 2 beke bu kadar maaş vermesi üst sınır, talibi çıkmasına rağmen belhanda gibi sorunlu bir oyuncuyu takımda hoca istiyor diye tutabilmesi paralı günlerimizde de maksimum olabilecek bir durum.

    bu takım borussia dortmund porto zenit gibi takımlar aynı bütçeye sahip olamaz. en başta fatih hoca'nın yönetim mantalitesi buna engel. başarısız geçen her sezonun sonunda yaşına yeteneğine potansiyeline yaptıklarına yapamadıklarına bakmadan oyuncu alıp takım başarısız olduğunda bu aldıklarını göndermeye çalışıp tekrar birilerini deneyerek o seviyeye asla ulaşamayız.

    kabul, takım istekli oynamıyor peki ya yapabileceğinin en iyisi bu mu bu kadar mı berbat bir kadromuz var?

    nzonzi seri lemina feguli babel falcoa emre mor nagatomo ve diğerleri; kimin nerede duracağını bildiği, 2 metre yanındaki adama top atarken rakibe verilmediği, real madrid'in süperstarları kadar koşan basan bir oyun oynayamaz mı?bu kadar mı temel futbol yeteneklerinden mahrumlar?

    galatasaray futbol takımının antrenmanları mutlaka kesintisiz şekilde youtube üzerinden yayınlanmalı ve herkes bu takım ne çalışıyor ne çalışmıyor ne kadar taktik çalışıyor ne kadar kondisyon çalışıyor bunları görmeli.

    kimse kusura bakmasın ben suçun tamamının oyunculara yüklendiği ve sonunda suçu yine başkalarını atarak bütün suç sorumluluk benim denen açıklamaları duymaktan bıktım!

    bütün suç benim diyen insan içinde bulunan durumu değiştirmek için neler yapıyor, ben bunu antrenmanlarda canlı canlı görmek istiyorum. hoca ne istiyor 30'ar milyon avroluk nzonzi, seri, lemina, geçmişinde sevilla da yıllarca top oynamak olan mariano, geçen sene gayet yeterli görülen luyindama marcao, japon milli takımında oynamaya devam eden nagatomo, 30 yaşından sonra hollanda milli takımına lider olarak dönen babel neleri yapmıyor; yapamıyor bizzat öğrenmek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın