• 672
    sana bir kac sorum var hocam.

    ayni seyleri israrla deneyip, farkli sonuc almaya calismaktan bikmadin mi hocam? her mac sonunda takimdaki oyunculara ”operasyon” mesaji vererek onlarin arkanda duracagina nasil inanabiliyorsun? bu oyuncular senin icin oynar mi? sahada bir oyun planin mi yok yoksa oyun planini uygulamayan oyuncular yuzunden mi durum böyle? kagit ustunde isim isim baktiginda turkiye liginin tartismasiz en iyi kadrosu sende, bu isimler neden bir araya gelince sacmaliyor hocam? eger sevilmiyorsan neden seni sevmeyenler yerine gözunun icine bakan ve forma icin can atan oyuncularla yola devam etmiyorsun? uc kurusluk kadrolarla canavar gibi oynayan takimlara bakip ”ben neyi yanlis yapiyorum” diye dusundun mu hic? hepimiz biliyoruz ki elindeki kadro iyi, ama futbolcularin futbol aski gitmis. bunun sebebi ne hocam?

    bir de isler ne zaman sarpa sarsa neden panikliyorsun hocam? panikledikce daha da batiyor takim. dikis tutturamayinca neden cözum uretmek yerine habire geriye gidiyoruz? ”15 yilda bir 6 oluyor” ne demek hocam? 6 yemek icin kredinin oldugunu mu iddia ediyorsun? bu kötu gidisati futbolculara yikmaya calismandan rahatsizlik duyuyorum, sadece formasi ciksa 2-3 pozisyona girecek takim gol dahi atamayacak hale nasil geldi hocam?

    seni severiz biliyorsun. ama bahane uretmekten vazgec. takim veya teknik direktör formsuz olabilir ama yine de bir sistemi olur. ligin yarisi bitti hala daha niye bir sistem oturmadi hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın