resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9998
    33 yaşındaki futbolcumuz. 18 yaşına kadar altyapı gördüğü için kalan 15 yıllık aktif kalecilik yaşamının 9 senesini ülkemizde ve galatasarayımızda geçirdi kendisi. yukarıda bir entryde de bahsedilmiş. bu takımın en tepe noktasını da gördü, en dip noktasını da. şu anda da o dip noktalarından biriyle baş etmekte. takımdaşlık anlamında da bu sene aradığını bulduğunu ne yazık ki düşünemiyorum ben. semih kaya-ujfalusi-çolak-eboue-melo-baytar-riera-bruma-podolski-telles-taffarel vb örneklerini çoğaltabileceğim nice oyuncu ve antrenör ile yıllar yaşadı. hani iş yerinize gelirsiniz de kafanızın uyduğu, öğle molalarında yemekte güzel muhabbet etmek isteyeceğiniz, ofisinizde yan masaya laf attığında az da olsa gülüp eğleneceğiniz insanlarla çalışmak istersiniz ya, bu da o hesap. tamamen kendi görüşüm ama ben muslera'nın antremanda da takım arkadaşlarıyla gülüp eğlendiğini, makara muhabbet yaptığını hiç tahmin edemiyorum. daha doğrusu gözümde canlandıramıyorum.
    ( https://i.hizliresim.com/gPgPoL.jpg ) mesela bu resimdeki gibi bir ortam olduğunu ne yazık ki düşünemiyorum bile.
    işte bu sebeple de takımdaki kimseye değil en çok muslera'ya üzülüyorum. ömrünü galatasaray'a adamış bir yabancı futbolcudan bahsediyoruz en nihayetinde. zira 2013-2014 yıllarında eğer kendisi de istese avrupa'nın herhangi bir takımına gidebilirdi. ama o burayı sevdi, örnek ailesi ile beraber ülkemizi ikinci yurtları bellediler. her iki çocuğu da burada dünyaya geldi. ki birinin doğum günü de bugünmüş. elbette hiç bir spor müsabakası, galibiyet-mağlubiyet hatta kupa bir aile üyesinden daha değerli değildir ama takımıyla yarım düzine gol yemiş olup, psikolojik olarak yıkıma uğrayan file bekçimiz şimdi yüreğinin bir kısmı buruk şekilde kutlayacak bu doğum gününü.
    işte tüm bu sebeplerle takımımız kötü, üzülüyorum. oyunumuz yok, üzülüyorum. fakat en çok da bu takımda sana üzülüyorum muslera. umarım tez zamanda, bir şekilde, düzlüğe çıkarız da mutlu fernando muslera suratıyla yine ekranlarda arz-ı endam eylersin
App Store'dan indirin Google Play'den alın