• 23212
    inanılmaz kızgın olduğum takımdır. evet terim'e de kızgınım. amaaaaaa. işte burada kocaman bir amaaaa var.
    ya kardeşim real madrid ile oynuyorsunuz lan real madrid ile. dünyanın vitrininde şampiyonlar ligindesiniz.
    lan hadi galatasaray'a aidiyetiniz yok diyelim umrunuzda da değil diyelim. lan bu platformda kendinizi gösterme imkanı varken nasıl böyle rezil top oynuyorsunuz ya? yenilebilirsin, fark da yiyebilirsin ama mücadele edersin be kardeşim. yenilgiyi hazmedemezsin delirirsin. ama yok resmen bizim gibi maç bitsin bir an önce tavırlarındaydılar ya.
    ama hata bunlarda da değil bunları bu takıma koyan da.

    babel ne yapacak bundan sonra vitrine çıksa ya da emekli mariano'yu kim alır? feghouli efendiye kim o paraları verir? nagotomo da bundan daha iyi takıma gidemeyeceğine göre ondan da hayır gelmez. nzonzi'ye laf etmem.
    ulan hadi bunlar artık ununu elemiş asmış adamlar.

    lan marcao sen nasıl bu kadar kötü oynarsın ya? üstüne sürekli koyup ilerlemen gerekirken sen nasıl böyle geriye gidersin?
    şampiyonlar ligi vitrinindesin ve adam gibi oynasan belki de önün açılacak, küçükken hayalini kurduğun daha büyük takımlara gideceksin.

    ya sana ne demeli luyindama? 2019-2020 sezonuna mükemmel başladın eyvallah. çok iyi stopersin eyvallah. ama birkaç maçtır yaşadığın konsantrasyon kaybının nedeni nedir aga? nedir derdin?

    seri? oglum sen burada vereceğin mücadele ve oyun ile belki de premier ligin üst klasmanına gideceksin. nasıl bu kadar boş boş oynarsın ya?

    lemina, muslera, nzonzi ve andone'a lafım yok. lemina; muslera ve ömer ile birlikte takımın en iyileriydiler. andone ve nzonzi eski maçlara nazaran sönüktü ama sezon genelinde ellerinden geleni veriyorlar.

    gelelim fatih terim'e. ya hocam eyvallah bu oyuncu grubundan memnun değilsin. eyvallah sen de farkındasın birşeylerin. ama allah aşkına ya konuşma ya da sözünde dur ya. diyorsun ki "ocak'a kadar sabredecekler." eyvallah sabredelim ama bu futbolcularla değil. ocak ayında gideceğini bilen adam sana sahada top oynar mı? çıkma bunlarla ya, çıkma. 10 gol de yiyeceksek sahada mücadele edenlerle yiyelim. gencecik, koşan formanın değerini bilenlerle yiyelim.

    oynatmazsak satamazmışız, yok değeri düşermiş vs. oynayınca düşmüyor sanki anasını satayım. en azından oynatmayınca foyası çıkmaz ortaya, hocayla sorun yaşadığından ayrılmak istiyor, para veremiyoruz ondan ayrılacak vs deriz ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın