• 24
    istediğimiz düzende sahaya çıkalım, sahada yardımlaşma olmadığı müddetçe kazancımız en fazla 3 puan olur. ama o 3 puanın sezona bir katkısı olur mu, orası soru işareti.

    bu takımın taktik çalışması lazım. koskoca galatasaray'ın tek hücum planı topu babel'e şişirmek olamaz. sonra babel'in arkasına varane'yi, önüne de bir futbolcuyu koyuyor rakip teknik direktör, koca maç yapılan 50 tane kaleci vuruşundan 1 tanesine bile sahip olamıyoruz.

    6 kasım 2019 real madrid galatasaray maçı'nda mesela yenilen 4. golde nagatomo suçlu. suçlu mu acaba? adama 3 kişi iblis gibi basıyor, yardıma gelen 1 tane galatasaraylı yok. zar zor geri dönüyor, marcao'yu görüyor, onun da pas kanalında bir real madridli oyuncu pusuya yatmış. bu oyun düzeninde her futbolcu hata yapar. sergio ramos da yapar, messi de yapar. nitekim galatasaraylı oyuncular da yapıyor.

    evet 4-1-4-1 sistemi sorunlu an itibarıyla. ama sorun dizilişte mi, oyuncularda mı şüpheliyim. gözümü kapıyorum nzonzi, seri, lemina, marcao, luyindama, belhanda, feghouli, falcao, diagne, andone, babel, ömer bayram.... bu adamlar hep bir arada güzel futbol oynuyorlar. sahaya bakıyorum halimiz içler acısı.

    fatih terim hala ocak vurgusu yapıyor. hoca sorunu görememiş. göremeyince de işler daha da kötüye gidiyor. uzun yıllar türk futboluna bundan iyi kadro gelmeyecek.

    9 kasım 2019 gaziantep fk galatasaray maçı'nda ne oynayacağız merak ediyorum. kimle oynayacağız onu da merak ediyorum. belhanda oynamasın, feghouli oynamasın, nzonzi oynamasın, marcao oynamasın, nagatomo, mariano oynamasın... yine birileri günah keçisi olacak. bu taktik bakış açısından sıyrılmadığımızda ronaldo ve messi'yi aynı takımda buluştursan yine izleyeceğimiz futbol değişmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın