• 22
    2 gün kalan maç.

    http://gss.gs/B9q

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    6 kasım 2019 real madrid galatasaray maçından çıkan oyuncuların bu maça nasıl konsantre olacağını bilmiyorum. fizik olarak zaten yerlerde olan takımımızın 2 günde dinlenip de hem mental, hem fiziksel olarak bu maçı nasıl kaldıracağını da bilmiyorum ama o ruhsuz ... *'nın oynamaması ve gerekirse mevkisinin adamı olmayan ama 90 dakika mücadele edecek olanların oynaması şart.

    alınacak olan 3 puan bize nefes aldırır. milli maç arasında da bir nebze kendimize gelir, lig yarışı için tekrar motive oluruz.

    çünkü bu saatten sonra tek hedef 23. şampiyonluk.

    bu takım grubunda 3. olsa da uefa avrupa liginde hiçbir yere gidemez. şanslı bir iki kura ile şubat-mart aylarında yalandan avrupa maçı yapıp, lig yarışında darbe almak istemiyorum. oralarda olacaksak bile bugün bu maçlarda puanları toplamamız gerekiyor ki o günlerde şampiyonluktan kopmayalım.

    gaziantep fk tüm konsantrasyonuyla bu maçı bekliyordur. takım toplama bir takım olsa da ve kalite eksiği olsa da atletik bir takım. fizik olarak diri olan her takım bizi yenebilir.

    sahada kalitesini sahaya koyamayan ve arzusunu kaybetmiş bir çok oyuncu var. eğer ortaya karakter koymazlarsa bu işin sonu ilk devre bitmeden havlu atmaya doğru gider.

    zaten karakter koyacak olanlar da belli. adem büyük, ömer bayram gibi formanın hakkını verecek olanların mutlaka oynaması gerekiyor.

    mümkünse feghouli gibi, mariano gibi eli bezinde gezen tipler forma yüzü görmesin.

    hiç keyfim yok beni hayata döndürecek olan tek şey şu maçtan es keza alınabilecek olan 3 puan olur.

    bunları söylerken de aklıma hakemin cüneyt çakır, var hakeminin de volkan bayarslan olduğu geliyor. az olan kazanma ümidimi de kaybediyorum. çünkü biliyorum ki kötü oynarken kalitemle kazanmaya kalksam da buna mani olabilecek hakemler orada...

    ne diyeyim, inşallah takım bir karakter koyar da sezonun kalanı için umudumu diri tutabilirim.

    (bkz: hedef 23)

    #ben23rsiz

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın